Syksyn ajankohtaisia asioita tiedotteessamme

22.9.2021

Ajankohtaiset asiat

  • E- ja F-junnujen toimintaan tarvitaan lisää valmentajia ja joukkueiden taustatoimijoita. Tehtävät sopivat hyvin isommille junnuille, aikuispelaajille ja tietysti lasten vanhemmille. Jos kiinnostuit tai tiedät sopivan henkilön, ota yhteys toiminnanjohtajaan ja valmennuspäällikköön.
  • Tuomarin peruskurssi 28.9. Neulamäessä.
  • Seurapaitapäivä tiistaina 29.9. Tunnusta väriä, tue seuraa ja luo yhteenkuuluvuutta! Seurapaitapäivä tulee taas. Laita päällesi Puijo Wolleyn paita, jaa kuvasi tai videosi somessa ja tägää seura, joukkuekaverit ja koutsit. Yhdessä olemme enemmän, mun seura - meidän seura!

Tuomarin peruskurssi Neulamäessä

Tiistaina 28.9. järjestetään tuomarin peruskurssi Neulamäen koulun auditoriossa klo 16.30–22.00. Kouluttajana Juhani Kainulainen. Kurssilla käydään läpi tuomaroinnin asiat ja säännöt sekä opetellaan sähköisen pöytäkirjan täyttäminen.

Tuomarin peruskurssille voi tulla C-ikäluokasta ylöspäin eli nyt mukaan sekä pelaajat, valmentajat, jojot että pelaajien vanhemmat. Sääntömuutoksia on tullut kaudelle 2021–2022. Näistä muutoksista on valmentajien ja pelaajien hyvä olla tietoisia. Lisäksi tuomarin peruskurssin käytyään myös pelaajat voivat toimia tuomareina toisten joukkueiden otteluissa esimerkiksi oman seuran sisällä!

Kurssille ilmoittaudutaan Suomisportin kautta. Seura maksaa PuWon juniori-ikäisten osallistumismaksun. Muut osallistujat huolehtivat koulutuksen maksamisesta itse. Lisätietoja seuran kotisivuilta Ajankohtaista-osiosta. Pitkä ilta ja paljon asiaa, joten varaathan mukaan omia eväitä, kahvia ja teetä voi keittää iltavalvojan kopissa.


Naisten Mestaruusliiga käynnistyy – puwolaiset peliin pelaaja- tai toimitsijakortilla

Liiganaiset aloittavat sarjakautensa 25.9. Studentialla. Puijo Wolleyn pelaajat, valmentajat ja joukkueenjohtajat pääsevät liigapeleihin ilmaiseksi näyttämällä pelaaja- tai toimitsijakorttia. Liigajoukkueen yhteyshenkilölle on toimitettu nimilista (joukkueenjohtajien ilmoituksen mukaan). Kerro ovella siis nimesi ja edustamasi joukkue ja pääset näin seuramaan pelejä. Mennään tällä systeemillä siihen asti, kuin uuden kauden kortit ovat tulleet.

Puethan liigapeliin päälle Puijo Wolleyn seura-asun. Seurasydämellä Puijo Wolleyn puolesta! 💛🖤


Harrastevuoro Neulamäessä sunnuntaisin

Seuramme harrastevuorolla on hyvä pöhinä! Harrastevuoron syyskausi on 75 €, minkä lisäksi osallistujat liittyvät seuramme jäseniksi (jäsenmaksu 30 €). Osallistua voi myös 10 € kertamaksulla. Toiminnasta ja maksutavoista lisää https://www.puijowolley.fi/joukkueet/harraste/ .

Joukkueiden toimihenkilöt, jotka ovat Puijo Wolleyn jäseniä kaudella 2021–2022, voivat osallistua harrastevuorolle ilmaiseksi. Ilmoittaudu jäseneksi https://www.puijowolley.fi/seura/jaseneksi/ .


Joukkueen toimihenkilö – oletko sinä seuran jäsen?

Urheiluseuran ydin ovat sen jäsenet.  Jäsenet toimivat ja päättävät seurassa yhdessä. Urheiluseura olemme me! On mukavaa toimia yhdessä, kun on yhdessä hyväksytyt pelisäännöt ja niihin pelisääntöihin sitoudutaan aidosti.

Yhdessä olemme enemmän! Liputetaan yhdessä Puijo Wolleyn ja lentopallon puolesta, seurasydämellä.


Seuran jäsenyys ja jäseneksi liittyminen

Puijo Wolleyn jäsenetuja kehitetään koko ajan. Jäseneksi liittyminen siis kannattaa!

Joko olet huomannut Lounasravintola Hyvän Huomenen edun? 10 lounaslippua hintaan 98 € ja yksi lounas vielä kaupan päälle.

Vinkkaa meille yritys, jonka toivoisit löytyvän jäsenetujen joukosta!