Tervetuloa kausi 2021-2022

2.8.2021

Kauden 2021–2022 aloitusohjeet


Jatkava harrastaja

·       Harjoitukset alkavat viikolla 32 eli 9.–13.8.

·       Mene mukaan oman ikäluokkasi harjoituksiin. Siellä tapaat tutut ja uudet joukkuekaverit sekä valmentajat. Mikäli joukkuetasossa on epäselvyyttä tai on kysyttävää sekä aikuisjoukkueissa pelaavat, ottakaa tarvittaessa yhteyttä valmennuspäällikkö Elinaan elina.salomaki(a)puijowolley.fi. https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/harjoitusvuorot/

·       Ikäryhmät kaudella 2021–2022

A-nuoret: vuonna 2002, 2003 ja 2004
B-nuoret: vuonna 2005 ja 2006
C-nuoret: vuonna 2007 ja 2008
D-nuoret: vuonna 2009 ja 2010
E-nuoret: vuonna 2011 ja 2012
F-nuoret: vuonna 2013 ja 2014

·       Palauta pelaajalomake harjoitusten käynnistyttyä. Alaikäisen pelaajalomakkeen täyttää huoltaja. https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/pelaajalomake/

·       Lunasta pelipassi eli lisenssi kaudelle 2021–2022 Suomisportin kautta. Muista, että pelipassi ei automaattisesti sisällä kilpaurheilun kattavaa vakuutusta. Vakuutus tulee olla, joten ota pelipassiin kuuluva vakuutus tai varmista, kattaako oma vakuutuksesi lajin parissa tulevat tapaturmat ja loukkaantumiset.


Uusi harrastaja

·       Huippu juttu, että tulet mukaan Puijo Wolleyn joukkueisiin!

·       Tutustu harjoitusaikoihin https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/harjoitusvuorot/ ja varmista oma ikäkausijoukkueesi yllä olevien tietojen mukaan.

·       Ota yhteyttä valmennuspäällikkö Elinaan elina.salomaki(a)puijowolley.fi / puh. 040 128 9951 tai toiminnanjohtaja Maaritiin maarit.viljakainen(a)puijowolley.fi, ja sovi, milloin menet ensimmäisen kerran tutustumaan. Jatkossa joukkueenjohtaja ja valmentajat toimivat yhteyshenkilöinä.

·       Voit tutustua toimintaan kaksi kertaa. Sen jälkeen tulee tehdä ilmoittautuminen täyttämällä pelaajalomake. Alaikäisen pelaajalomakkeen täyttää huoltaja. https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/pelaajalomake/

·       Lunasta itsellesi pelipassi eli lisenssi (kilpailulupa) Suomisportin kautta. Pelipassi ei automaattisesti sisällä vakuutusta, joten suosittelemme ottamaan mukaan myös vakuutuksen. Varmista, onko sinulla oma vakuutus, joka kattaa lentopallon kilpaurheiluna. Silloin lisenssivakuutusta ei tarvitse ottaa. Luo www.suomisport.fi käyttäjätunnus, jos sinulla ei sellaista ole (huoltaja voi ostaa pelipassin alaikäiselle).


Toimihenkilöt

·       Kiitos, kun olet mukana seuran toiminnassa! Panoksesi on meillä tärkeä.

·       Muistattehan hoitaa sarjailmoittautumiset määräajassa. https://www.puijowolley.fi/ohjeita-sarjakauteen-2/sarjaan-ilmoittautuminen/ Lasku ilmoittautumisesta talousvastaava Pirjolle.

·       Valmennuspäällikkö Elinaan tai toiminnanjohtaja Maaritiin yhteyttä rohkeasti ja matalalla kynnyksellä, jos tarvitsette apua joukkuetoimintaan. 

·       Joukkueiden aloituspalaverit on hyvä pitää heti elokuun aikana. Näin kaikki vanhemmat ovat tietoisia toiminnasta. Palaverissa käytävä läpi joukkueen (pelaajat ja vanhemmat) pelisäännöt, kauden toimintatavat ja -suunnitelmat. Pyytäkää paikalle seuran edustaja.


Vanhemmat

·       Tervetuloa mukaan Puijo Wolleyn jengiin! Meillä on hieno seura, jossa tehdään kovasti töitä lasten ja nuorten harrastamisen eteen.

·       Valmennusta ja joukkuetoimintaa koskevat kysymykset voit osoittaa valmennuspäällikkö Elinalle elina.salomaki(a)puijowolley.fi tai toiminnanjohtaja Maaritille maarit.viljakainen(a)puijowolley.fi.

·       Annathan tukea joukkueen toimihenkilöille – auta turnausjärjestelyissä, pelireissujen kyydityksissä, varainhankinnassa, talkoissa… Myös seuran talkoisiin osallistuminen tukee koko seuran ja joukkueiden toimintaa.

·       Ottamalla vastuuta joukkueen toiminnasta autat kaikkia jaksamaan ja jatkamaan tehtävissään.

Puijo Wolley – mun seura, meiän seura!


Hyödyllisiä linkkejä

www.lentopalloliitto.fi      www.junnulentis.fi            www.ita-suomenlentopallo.fi/